Traže se mladi Newt, Albus, Grindelwald i drugi!!!

Poziv mladim glumcima na javnu audiciju za nastavak Čudesnih zvijeri i gdje ih naći

Filmski studio Warner Brothers je u potrazi za mladim ljudima koji bi igrali pet novih uloga u filmu, uključujući Newta Scamandera, Letu Lestrange, Gellerta Grindelwalda i Albusa Dumbledorea u tinejdžerskim godinama.

Cilj javne audicije je pronaći tri glumca u dobi od 13 do 16 godina za uloge mlađih Newta i Lete te još jednog lika po imenu Sebastian.

Također se traže glumci u dobi od 16 do 18 godina koji bi utjelovili Gellerta Grindelwalda i Albusa Dumbledorea kao tinejdžere. Dakle, ako poznajete mlade glumačke nade upućene u povijest Bazgova štapića ili pak one sa sklonošću prema limunovom šerbetu, ovo je prilika za njih.

U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su saznali da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji. Sada kada je poznato da ćemo vidjeti mlađe verzije ne samo njih, nego i Lete i Newta, zaintrigirani ljubitelji serijala će zasigurno teoretizirati o radnji filma.

Povijest Newta Scamandera, uključujući ljubavne veze, još je uvijek zagonetna pa se i najmanji uvid željno iščekuje.

Leta Lestrange je spomenuta u prvom filmu kao Newtova bliska prijateljica iz Hogwartsa, dovoljno bliska da on nosi njenu fotografiju sa sobom. S obzirom da se traži glumica koja će igrati mlađu Letu, pretpostavka je da će njen lik biti značajan u nastavku priče.

U filmu ćemo Dumbledorea vidjeti ne samo kao tinejdžera, nego i kao odraslog čovjeka. U toj će se ulozi naći Jude Law.

Javne audicije su na neki način tradicija u Harry Potter franšizi. Faith Wood-Blagrove se za ulogu Modesty u Čudesnim zvijerima natjecala s tisućama drugih mladih glumica, a na javnu audiciju održanu 2006. godine, na kojoj je Evanna Lynch dobila ulogu Lune Lovegood, prijavilo se 1500 mladih djevojaka.

Kako biste se prijavili na audiciju za Čudesne zvijeri, pošaljite fotografiju u boji, ne stariju od dva mjeseca, kontakt telefon, kućnu adresu i datum rođenja na e-mail adresu casting.prod@wb.uc-ns.com. Ukoliko je osoba koja se želi prijaviti mlađa od 18 godina, roditelj ili skrbnik mora poslati prijavu u njezino ime.

Prijašnje glumačko iskustvo nije potrebno, ali kandidati moraju ispunjavati uvjete za rad u Ujedinjenom Kraljevstvu (državljanstvo Ujedinjenog Kraljevstva, Irske ili Europske unije) te biti na raspolaganju za snimanje između kolovoza i studenog 2017.

Prijave se zaprimaju do utorka, 20. lipnja, u ponoć po srednjem griničkom vremenu (srijeda, 21. lipnja, u 01:00 po srednjoeuropskom vremenu). Sve će se prijave uzeti u obzir, ali samo oni kandidati koji zadovolje na početnom razmatranju bit će kontaktirani, i to u roku 14 dana od slanja prijave.

Radnja filma se događa desetljećima prije Harryjevih avantura u Hogwartsu te se bavi mračnim periodom čarobnjačke povijesti.

Nastavak Čudesnih zvijeri i gdje ih naći izlazi 16. studenog 2018, a snimanje započinje ovog ljeta.

Autor: Ida Pasek

Izvor: Pottermore

2 Comments

 1. Tamara Bonačić-Civran 20. lipnja 2017. 23:56

  Thank you for this opportunity.
  I am a real fan od Harry Potter and I am so excited about this because I could actually make the story alive by showing feelings in front of cameras.
  Ps: I play in theatre for 3 years.
  I would like to explore the world of acting.

 2. Smithe7 5. prosinca 2017. 5:40

  It’s a mammoth playground built of mountains, hills, lakes, ggeafaebkakegdgc

Post a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*