Postani član

Kako bi postao član Ministarstva Magije Hrvatska prvo što trebaš napraviti je ispuniti obrazac za učlanjenje i razvrstavanje u domove Hogwartsa koji se nalazi ovdje – PRISTUPNICA

Nakon što ispuniš sve potrebno, tvoja pristupnica ide na provjeru nakon čega ti šaljemo elektroničku sovu (e-mail) s podacima za uplatu godišnje članarine koja iznosi 15 eura. Također ćeš primiti obavijest u koji dom Hogwartsa si upao. Stoga, pazi kako ispunjavaš pitanja (ako stvarno želiš biti neki dom, to ćeš vidjeti u zrcalu Erised zar ne?).

Člansku iskaznicu ćeš dobiti poštom u roku od 4-8 tjedana. Osim iskaznice primit ćeš i pismo iz Hogwartsa, kartu za Hogwarts express te privjesak za ključeve u obliku Darova Smrti ili čarobnog štapića.

  1. Članom mogu postati svi s navršenih 11 godina. Maloljetne osobe trebaju za učlanjenje priložiti i suglasnost roditelja ili skrbnika. Gornja dobna granica ne postoji.
  2. Članarina se naplaćuje jednom godišnje i iznosi 100 kn. Novac od članarina korist se za izradu iskaznica i kupnju ili izradu ostalih stvari potrebnih za rad Udruge.
  3. Za svaku uplaćenu godinu članstva u udruzi, dobiješ novo pismo s prikladnim poklonima.
  4. Članovi ostvaruju popuste kod naših partnera i sponzora, predočenjem važeće članske iskaznice: