O Ministarstvu Magije

Prva udruga ljubitelja Harryja Pottera u Hrvatskoj je osnovana i djeluje pod punim nazivom Udruga ljubitelja Harryja Pottera “Ministarstvo Magije Hrvatska” ili samo Minstarstvo Magije Hrvatska.

Pa evo nekoliko osnovnih stvari koje trebate znati o Ministarstvu Magije Hrvatska

  1. Cilj udruge je okupiti ljubitelje Harrya Pottera i naravno same J. K. Rowling
  2. U planu imamo organizirati druženja članova na mjesečnoj bazi (jednom do dva puta mjesečno), organizirati raznorazna događanja na temu Harryja Pottera, kvizove, predavanja, tematske evente, radionice za djecu, ali i odrasle itd. Također planiramo oformiti metlobojsku momčad, voditi internetski portal i biti aktivni na društvenim mrežama te sudjelovati na konvencijama SF/Fantasy tematike na koje će članovi udruge naravno imati i popust.
  3. Članom mogu postati svi s navršenih 11 godina, s time da postoji nekoliko vrsta članstva kao što su mlađi član, redovni član, potpomažući član te počasni član. Maloljetne osobe trebaju za učlanjenje priložiti i suglasnost roditelja ili skrbnika.
  4. Članarina se naplaćuje jednom godišnje i iznosi 100 kn. Novac od članarina korist se za izradu iskaznica i kupnju ili izradu ostalih stvari potrebnih za rad Udruge.
  5. Članovi prilikom učlanjenja ispunjavaju pristupnicu s osobnim podacima te rješavaju kviz koji ih svrstava u određeni dom.
  6. Članovi dobivaju člansku iskaznicu, pismo iz Hogwarsta, kartu za Hogwarts express, privjesak za ključeve (znak Darova smrti ili čarobni štapić ovisno o dostupnosti) te ostvaruju popuste kod naših partnera i sponzora.

 

 

Statut udruge nalazi se ovdje – Statut

Ukoliko želiš pomoći u radu udruge donacijom to možeš učiniti preko PayPala klikom na gumb ispod. Hvala